Schilderstudio - Realisatie restaurant

Jouw schilders in Antwerpen: Bjorn en Jeroen van Schilderstudio

Wie zijn we?

Bjorn Van Den Brande en Jeroen De Ceuster hebben samen al meer dan 25 jaar ervaring als zelfstandige schilders. In 2017 besloten we de krachten te bundelen in Schilderstudio. De inspiratiebron was het succes van Straalstudio, ons gezamenlijke bedrijf dat gespecialiseerd is in het zandstralen van oude meubelen.

15 professionale schilders

Het team van Schilderstudio bestaat uit 15 professionals die gespecialiseerd zijn in schilder- en interieurwerken. We schilderen binnen en buiten, residentiële woningen en luxeappartementen, winkels, restaurants, kantoren en medische praktijken.

Bjorn en Jeroen zijn je contactpersonen

Elke opdracht wordt gecoördineerd door Bjorn of Jeroen. We zijn je persoonlijke projectconciërge en houden je op de hoogte van de planning, de voortgang en de afwerking. Je kunt met al je vragen en wensen voor het project bij ons terecht. 

Schilders uit Kontich, je eigen streek

Schilderstudio richt zich vooral op projecten in de provincie Antwerpen. We zijn schilders uit Antwerpen, we wonen hier, we weten wat er leeft. Wij voeren dan ook vooral schilderwerken uit in Antwerpen, Kontich, Edegem, Mechelen, Mortsel, Boom, Boechout, Hove, Lint, Borsbeek, Aartselaar, Lier, Duffel, Hemiksem, Rumst, Schelle, Willebroek, Sint-Katelijne-Waver en Ranst.

Een schilder- en interieurspecialist voor elke job

We zijn maar zo goed als ons verf- of interieurteam. We zetten voor elke opdracht een getrainde chef aan het hoofd van het team dat bij jou thuis komt. Dat team werkt efficiënt en met grote aandacht voor veiligheid. Ons einddoel? Je thuis koesteren en beschermen.

Met respect voor jou en je woning

We behandelen je woning alsof het onze eigen woning is. En we behandelen jou correct en met respect.

Geen onaangename verrassingen

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en officieel ingeschreven. Onze materialen komen van bij de beste leveranciers. Onze offertes staan zwart op wit. Kortom, alles bij Schilderstudio verloopt volgens de regels van de kunst.

Ons team werkt efficiënt en met grote aandacht voor veiligheid.

Alleen verf van Belgische topkwaliteit voor je schilders uit Antwerpen

We gebruiken verf en producten van de hoogste kwaliteit. Onze leverancier van verf is Boss Paints. Die houdt ons op de hoogte van de nieuwste ecologische verftechnologieën, zodat we snel op de nieuwste interieurtrends inspelen.

In je offerte staat duidelijk welke verfproducten we voor je opdracht gebruiken.