Vloeren

Van laminaat tot trapbekleding

Schilderstudio - Vloeren

Schilderstudio geeft je muren kleur. Maar wat met je vloeren? Schakel ons ook daarvoor in. We coördineren de werkzaamheden en doen een beroep op vakmensen die we vertrouwen. 

 • Schilderstudio - Laminaat en parket

  Laminaat en parket

  Een houten vloer ademt natuur en rust uit. Maar laminaat en parket leg je niet zomaar. Je kiest de kwaliteit, de behandeling en de vorm. Dat doe je onder begeleiding van een laminaat- en parketspecialist die geregeld met Schilderstudio samenwerkt. 

  Bij het leggen van zo’n vloer komt heel wat werk kijken om het laminaat of parket te plaatsen en behandelen. Wij zorgen ervoor dat alles mooi binnen de planning gebeurt. 

 • Schilderstudio - Tapijttegels

  Tapijttegels

  Zijn in een bestaand interieur enkele tapijttegels beschadigd, bijvoorbeeld door een gemorste vloeistof? We gaan op zoek naar exact dezelfde tegels en vervangen de oude. Zo hebt u weer een mooi egaal tegeltapijt.

 • Schilderstudio - Trapbekleding

  Trapbekleding

  Het verven en bekleden van een trap gaan vaak hand in hand. Maar waarom zou je daarvoor twee bedrijven laten komen? Schilderstudio selecteert samen met jou de meest geschikte trapbekleding en zorgt ook voor de plaatsing. Laat je trap in één keer en goed bekleden door ons. Dat is sneller én veiliger.