Interieurwerken

Samenwerking met partners voor optimale resultaten

Schilderstudio - Interieurwerken - Samenwerking met partners voor optimale resultaten

Vaak merken we op dat veel projecten buiten schilderwerken ook nog allerlei andere werkjes zijn die nog in de wachtrij staan. Bij Schilderstudio weten we dat, en daarom werken we al jaren samen met vertrouwde en kwaliteitsvolle partners zoals Straalstudio die voor ontwerpen zorgen en jouw project begeleiden van begin tot einde.

Door deze samenwerking garandeert Schilderstudio niet alleen kwaliteit voor jouw project, maar wordt er ook een centraal punt gecreëerd waar je met alle interieurwerken en schilderwerken terecht kan. Klinkt dat als muziek in de oren voor jou? Maak vrijblijvend een afspraak.

 • Schilderstudio - Interieurwerken - Gyproc & elektriciteit

  Gyproc & elektriciteit

  • Gipsplaten: Een Gyproc®-wand laten plaatsen om bijvoorbeeld de woonruimte van het bureau te scheiden? Wij plaatsen de wand en werken alles gedetailleerd af.
  • Elektriciteit: Zijn je lichtschakelaars en stopcontacten aan vervanging toe? Laten we dat tegelijkertijd met de schilderwerken doen, want dat is het allerbeste moment voor een mooie afwerking.
  • Pleisterwerk: Zijn er enkele hoekjes of plafondjes die bijgepleisterd moeten worden vóór we ze schilderen? Vraag het ons. De voorbereiding is het halve werk!
 • Schilderstudio - Interieurwerken - Raamdecoratie

  Raamdecoratie

  Jouw raamdecoratie wordt tot in de puntjes verzorgd door onze partners. We informeren je vooraf over de mogelijke materialen. Een tip: kies samen met ons de kleuren van verf en raamdecoratie. Dat garandeert kleurencombinaties van een hogere verfijning.

Heb je nog andere wensen die moeten worden volbracht? Wij verzorgen ook jouw interieurwerken zoals vloeren, kasten en tafels.