Behangwerken

Meer karakter voor je interieur

Bent u op zoek naar een professioneel behanger? Dan bent u bij Schilderstudio aan het juiste adres. Elk behangpapier vraagt een andere aanpak! Geen zorg, enkel het resultaat telt. U kiest het behangpapier bij één van onze leveranciers, wij bestellen en plaatsen. Zeg nu zelf, het kiezen is toch het leukst? Wist u dat er verschillende soorten behang bestaan? Wij geven er een aantal mee.
Toch nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Schilderstudio - behangen met vliesbehang

VLIESBEHANG

Voor versteviging van oude muren met oude bezetting bv in oude herenhuizen , bezetting met veel fijne barstjes enz… Vliesbehang wordt gebruikt om de muren van je woning te beschermen. Het maakt ze schokbestendiger en voorkomt slijtage. Heeft je muur kleine oneffenheden, dan verbergt een laagje vliesbehang die moeiteloos. Op zoek naar een fris en kleurrijk vliesbehang om je kamer een origineel accent te geven? Vaak heb je aan één wand of zelfs een nis genoeg om in het oog te springen.

Schilderstudio - behangen met fotobehang

FOTOBEHANG

Uitgekeken op je huidige interieur? Toe aan een metamorfose qua sfeer en beleving? Dan hebben wij een snelle en voordelige oplossing voor je: fotobehang als muurdecoratie! Maak van jouw woonkamer, slaapkamer of babykamer in enkele momenten een persoonlijke, sfeervolle ruimte. Kies voor een subtiele print zoals (steiger)hout of juist een mooie, opvallende foto van bloemen, dieren of een landschap. Wil je jouw eigen foto op behang?

Schilderstudio - behangen met vinylbehang

VINYLBEHANG

Vinylbehang is een waterafstotende behangsoort met een bovenlaag van vinyl en een onderlaag van papier. Ga je behangen in een vochtige ruimte zoals de keuken of badkamer? Dan is vinylbehang een prima keuze. Ook ideaal voor de kinder- of speelkamer omdat het vinylbehang gemakkelijk schoon te maken is.

Schilderstudio - behangen met papierbehang

PAPIERBEHANG

Papierbehang is een veelgebruikte behangsoort die bestaat uit zowel een bovenlaag als een onderlaag. Papierbehang is verkrijgbaar in allerlei kleuren en structuren waardoor het makkelijk te combineren is met ander behang.